fbpx

FINE ART PIGMENT PRINTS

Een fine art pigment print is, een prachtige, luxueuze en authentieke manieren om een foto aan je muur te hangen. Fotoprints (landschappen) zijn via de site momenteel enkel beschikbaar als Fine art print. De prints worden getekend, genummerd en verzonden (zonder kader).

De foto wordt op hoogkwaliteit Hahnemühle papier (100% katoen) geprint met Epson UltraChrome Pro pigment inkt.

De inkjet printer van Epson levert de fijnste kleurwaarden en duidelijke details. De foto’s krijgen hierdoor een ongelofelijke scherpte, prachtige kleuren en diepe zwarttinten. Kortom een prachtig stuk kunst aan je muur. 

Daarnaast is de Hahnemühle Fine Art pigment print zo archiefvast dat de kleuren ook nog na 100 jaar getrouw aan het origineel blijven. 

Alle prints die bij mij besteld worden zijn beschikbaar als Fine art pigment prints. Landschapsfotografie die via de shop besteld wordt, komt standaard als fine art pigment print.

Prints van mijn fotosessies (familie, verloving, huwelijk, …) kunnen aangekocht worden in de online galerij. Elke print kan ook hier als optie aangekocht worden als fine art print.  

LIMITED EDITION PRINTS

Een aantal van de landschapsfoto’s worden gelimiteerd tot 75 prints (tenzij anders vermeld op de foto) en daarna wordt die foto nooit meer afgedrukt. Naarmate de limiet van een druk bereikt wordt, zal de prijs stijgen in prijs. De gelimiteerde oplage is telkens per foto en onafhankelijk van formaat en afdrukmethode.