Over Paul van der Heyde

Reis- en Landschapsfotograaf

Paul van der Heyde is een landschapsfotograaf en webdesigner uit Oostende, België. Hij is graag creatief bezig, houdt van reizen en natuur, heeft een passie voor fotografie en spreekt graag over zichzelf in de derde persoon.

Dat laatste is eigenlijk niet geheel waar. Deze korte info over mezelf schrijven gaat me alvast het minst gemakkelijk af.
De rest is echter wel waar. Ik ben altijd al creatief geweest en fotografie is er zowat bij gekomen een tiental jaar geleden toen ik mijn eerste camera kocht om mee te nemen op mijn surf trips. Die camera is rap vervangen door een DSLR om langs het water andere surfers te fotograferen wanneer ik zelf niet in het water zat. Kort daarna is mijn passie gekomen voor landschapsfotografie. Fast forward 10 jaar later en ik kan eerlijk zeggen dat ik nog meer gepassioneerd en gedreven ben in mijn fotografie dan in het begin.

Familiefotograaf

Gestart (en nog steeds actief) als landschapsfotograaf, maar sinds de komst van onze (ondertussen) twee kindjes heb ik beseft hoe belangrijk het is om al die leuke en toffe momenten met ons gezin vast te leggen op foto.

Maar doordat ik meestal degene ben die alle foto’s maak, sta ik natuurlijk zelf minder op onze familiefoto’s. Maar daar wil ik voor jou verandering in brengen. Wil je dus zelf ook leuke, authentieke foto’s van jou en jouw gezin. Contacteer me en we spreken samen verder af wat voor jullie het beste past 😉