goedkope huwelijksfotograaf west-vlaanderen

Paul van der Heyde Lees verder

Ik ben een Landschap en familiefotograaf

Op zoek naar koppels die elkaar het ja-woord geven

Niet veel budget meer over,

maar toch nog op zoek naar een huwelijksfotograaf?

Gaan jullie binnenkort trouwen maar nog geen huwelijksfotograaf geboekt?

Hebben jullie nog maar een beperkt budget over, maar wens je toch kwaliteitsfoto’s en prachtige herinnering om voor altijd te koesteren?

Dan heb ik misschien de oplossing voor jullie!

Aanbieding: volledige dag trouwreportage aan 500 euro

Ongeveer 8 uur huwelijksfotografie voor 500 euro!

Voor diegene die pas op mijn site komen, even kort voorstellen. Ik ben Paul van der Heyde, al lange tijd actief als landschapsfotograaf. Sinds de komst van mijn (ondertussen twee) prachtige kindjes spendeer ik meer tijd met het fotograferen van hun en onze familiemomenten. Ik geniet enorm van het vastleggen van onze mooie familiemomenten. Omdat iedereen graag herinneringen koestert, werk ik ondertussen al enkele jaren als familie- en portretfotograaf.
Ik zou nu ook graag enkele trouwen fotograferen. Mijn stijl is vooral documentaire fotografie, dus zoveel mogelijk echte momenten vastleggen.

Ik ben een ervaren fotograaf, maar tot nu toe heb ik mij nog niet gericht op trouwfotografie en daar wil ik verandering in brengen.
Voor wie samen met mij de sprong waagt doe ik een aanbieding van 500 euro voor een volledige fotoreportage (8u!) van jullie trouwdag. Deze aanbieding geldt slechts voor de eerste 3 koppels slechts één resterend koppel (update: eerste twee trouwen al geboekt en achter de rug, foto’s volgen snel) die mij kiest voor de fotoreportage van hun trouwdag.

overtuigd?

Wat zit allemaal inbegrepen in de prijs:

kennismakingsgesprek vooraf

+- 8 uur fotoreportage

Professionele selectie & verwerking van jullie foto’s

Online fotogalerij van de foto’s in webresolutie om te delen op social media

Alle foto’s in hoge resolutie op USB stick (+ een selectie van 13*18 prints)

Optie om prints te bestellen met de beste fotokwaliteit bij professionele drukker (ruime selectie klassieke of moderne kaders)

Optioneel album door mij te ontwerpen en laten drukken door een van de beste albumprinters. Zeer professionele en luxueuze albums mogelijk!

Galerij

Enkele voorbeelden van mijn familiefotografie

Contacteer mij

Paul van der Heyde
+32 498 25 32 27
paul@paulvanderheyde.com