paul van der Heyde

Familie fotografie

Authentieke familiefoto’s en herinneringen

de mooiste herinneringen vastleggen voor altijd

Sinds de komst van ons eerste kindje (ondertussen al een dochter en een zoontje) heb ik beseft hoe belangrijk en mooi familiefoto’s zijn. Kinderen worden zo snel groot en we kunnen maar zoveel aan info opslaan in ons geheugen, dat het te jammer is om al die mooie momenten te laten voorbij gaan.

Boek een fotoshoot en maak nieuwe herinneringen die voor altijd bijblijven

Afhankelijk van de sessie die jullie kiezen kom ik voor een of enkele uren bij jullie (of we spreken af op een leuke locatie). Na eerst enkele geposeerde familiefoto’s beginnen we (jullie) vooral met plezier te maken samen met elkaar. Dit levert de leukste en mooiste foto’s op en geeft jullie ook vooral als gezin een heel leuke tijd.

Ik ga graag heel relaxed te werk. Niets moet, alles kan. Vooral met kindjes is dit heel belangrijk. Want als ze iets moeten doen, dan loopt dit meestal nooit gewenst af 🙂

Contacteer mij om een sessie te boeken

1 + 3 =

Foto sessies

Moments in life / A day in life sessie

“A day in life” fotosessies stijgen in populariteit, en voor goede reden. Dit is de ideale manier om die leuke herinneringen vast te leggen. Geen saaie familie portret foto’s met witte of zwarte achtergrond meer. Maar echte, authentieke momenten vast leggen voor altijd. 

Een moments/day in life sessie is er al vanaf 250 euro voor 2 uur en gaat door in jullie huis. Meer uren zijn steeds mogelijk.

Inbegrepen in de prijs: mijn tijd voor het maken en verwerken van de foto’s (≈ 50+), alle foto’s in hoge resolutie op usb drive + een online galerij om de foto’s te bekijken.

Sunset sessie

Een sunset sessie duurt ongeveer een uurtje en start anderhalf uur voor zonsondergang. Het strand of de duinen zijn ideale locatie, maar is steeds te bespreken.

Een sunset fotosessie kan je boeken voor 130 euro.

Inbegrepen in de prijs: mijn tijd voor het maken en verwerken van de foto’s (≈ 30), alle foto’s in hoge resolutie, een online galerij om de foto’s te bekijken.

Zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot is een mooie manier om het verwachte kindje te vieren en opnieuw enkele mooie herinneringen vast te leggen.

Eigenlijk lijkt de zwangerschapsshoot sterk op de sunset sessie. Deze duurt ook ongeveer een uurtje en start idealiter anderhalf uur voor zonsondergang

Een zwangerschapsshoot kan je boeken voor 130 euro.

Inbegrepen in de prijs: mijn tijd voor het maken en verwerken van de foto’s (≈ 30), alle foto’s in hoge resolutie, een online galerij om de foto’s te bekijken.

Fresh 48 fotosessie / Newborn sessie

Een fresh 48 sessie is een hip woordje voor een newborn fotoshoot die binnen de 48 uur na geboorte gebeurt. Heel intiem en levert prachtige foto’s op.

We spreken een moment af waar ik binnen de 48 uur na bevalling ongeveer een uurtje de eerste momenten met jullie nieuw kindje kom fotograferen.

Vanwege de flexibiliteit in mijn agenda die groter is, ligt de prijs voor een fresh 48 sessie iets hoger dan een normale fotoshoot. Prijs voor een fresh 48 newborn sessie is 225 euro

Inbegrepen in de prijs: mijn tijd voor het maken en verwerken van de foto’s (≈ 30), alle foto’s in hoge resolutie, een online galerij om de foto’s te bekijken.

Zwangerschapsshoot + Fresh 48 fotosessie pakket

Weet je op voorhand al dat je zowel een zwangerschapsshoot als een fresh 48 sessie wil boeken. Dan kan je kiezen voor dit “pakket” en krijg je direct een korting op beide sessies.

Prijs voor pakket zwangerschapsshoot + Fresh 48 sessie is 300 euro

Inbegrepen in de prijs: mijn tijd voor het maken en verwerken van de foto’s (≈ 60+), alle foto’s in hoge resolutie op usb drive + een online galerij om de foto’s te bekijken.

uit de galerij

ENKELE VOORBEELDEN