fbpx

FAMILIEFOTOGRAFIE

De mooiste herinneringen vastleggen voor altijd

Niet enkel voor onszelf zijn familiefoto’s belangrijk. Ook voor onze kinderen is het belangrijk, zodat wanneer ze later groot zijn en zelf een gezin hebben, ook zij een stukje geschiedenis in handen hebben.

DE MOOISTE HERINNERINGEN VASTLEGGEN VOOR ALTIJD

Door zelf een gezin te starten en uit te breiden, heb ik beseft hoe belangrijk en mooi familiefoto’s zijn. Kinderen worden zo snel groot en we kunnen maar zoveel aan info opslaan in ons geheugen, dat het te jammer is om al die mooie momenten te laten voorbij gaan.

zwangerschapsshoot - foto 8

FOTOSESSIES

Sessies duren tot max anderhalf uur. Deze kunnen doorgaan in eigen huis of op locatie. Onderschat een sessie in eigen huis niet. De kinderen zijn hier het meest op hun gemak en hier zijn al de meeste van jullie herinneren gemaakt.

Voor een sessie op locatie starten we bij voorkeur twee tot anderhalf uur voor zonsondergang of na zonsopgang. We overleggen eerst altijd samen waar jullie de sessie willen laten doorgaan. Meer info over prijzen en wat inbegrepen is, vind je onderaan deze pagina.

 

zwangerschapsshoot - foto 8
zwangerschapsshoot - foto 8
zwangerschapsshoot - foto 8

SESSIE BOEKEN

Vanaf 175 euro

Heb je beslist om die mooie, spontane familiemomenten vast te leggen voor altijd. Een fotosessie duurt tot ongeveer 90 minuten en kan je boeken voor 175 euro. Deze kan eenvoudig doorgaan als familieshoot, zwangerschapsshoot, newborn sessie, etc.

Ik hecht veel belang aan prints. Een foto is pas een foto wanneer je die kan vastnemen, voelen en zien op papier. Niet wanneer ze verdwijnen in de fotostream van je telefoon.
Daarom komt elke sessie nu inbegrepen met een prachtig handgemaakte fotobox met alle proof prints van de sessie.
Dit zijn alle foto’s van de shoot in 10×15 formaat met een witte rand, geleverd in een, prachtige – met de hand gemaakte -, fotobox.

Wat is inbegrepen in de sessies:

 • shoot binnen (in jullie eigen huis) of buiten
 • duur tot 90 min (kan vroeger gedaan zijn)
 • proof prints (geleverd in een mooie handgemaakte linnen fotobox)
 • een online galerij (blijft 9 maanden online)
 • alle foto’s van de sessie in proof print EN digitaal in webresolutie

Extra opties:

 • eenvoudig bestellen van prints en albums via de online galerij
 • aankoop van digitale afbeeldingen in hoge resolutie (15 euro per foto ofwel 125 euro voor de hele serie)
 • 30% korting op alles in de online galerij (digitale afbeeldingen, prints en albums) tijdens de eerste 10 dagen dat de galerij live staat

  ZWANGERSCHAPSSHOOT + NEWBORN PAKKET

   

  ZWANGERSCHAPSSHOOT + NEWBORN PAKKET

  Weet je op voorhand al dat je zowel een zwangerschapsshoot als een newborn sessie wil boeken. Dan kan je kiezen voor dit combinatiepakket en krijg je direct een korting en extras op beide sessies. Neem contact op voor meer info.