Print info

Alle foto’s op deze website zijn te koop. Zoek de foto die je wenst in de galerij en onderaan kan je de grootte en afwerking kiezen.
Standaard kan je kiezen uit drie varianten:

Wens je een hele grote print of zoek je een specifieke afmeting of afwerking? Contacteer me gerust en dan bekijken we samen alle opties.

Fine art print

Fine Art PrintWanneer je kiest voor een fine art print, ontvang je de foto op hoogwaardig papier met een witte rand. Deze print moet je zelf nog (laten) plaatsen in een kader. Op deze manier kan je de foto helemaal matchen met jouw interieur. Voor het beste resultaat, raad ik aan om de foto door een professionele framer te laten framen.

Voor mijn fine art prints maak ik gebruik van Kodak Metallic Paper of Hahnemühle Fine Art Pearl luxueus papier (afhankelijk van de foto). Gezien de aard van mijn foto’s (contrast- en kleurrijke landschappen) gaat mijn voorkeur meestal naar Kodak Metallic Paper.

Dankzij het hoogglanzende oppervlak en de metallic-look ontstaan foto’s met een buitengewone optische aantrekkingskracht en diepte. De bijzondere film-
laminaatcoating van het Kodak Metallic papier schenkt witte en metaalachtige objecten een glanseffect en brengt ze aan het stralen.

Het Hahnemühle Fine Art Pearl luxueus papier zorgt dan weer voor een luxueuze print met prachtige kleuren en een parelglans effect. Beide afdrukken zijn zo archiefvast dat de print tot 100 jaar kan meegaan!

Print op Canvas

Print on CanvasCanvas is al enige tijd een populaire afdrukvorm. De tijdloze afwerking, maar vooral ook de prijs spelen hier een gunstige rol in. Een afdruk op canvas is de goedkoopste manier om een (grote) print, kant en klaar, aan je muur te hangen.
Maar wees gerust … een afdruk op canvas is dan wel de goedkoopste manier die ik aanbied, de kwaliteit moet zeker en vast niet onderdoen.

Metal Print

Metal PrintMetal Prints zijn mijn favoriet. Via sublimatiedruk op aluminium wordt de foto geprint op een dunne aluminium plaat van slechts 1 mm dik. Dit proces zorgt voor een buitengewone kleurenglans die zowel krasvrij als watervast is. De foto kan dus naast de woonkamer of slaapkamer, gerust in de keuken of badkamer opgehangen worden.

De dunne aluminium plaat, samen met het ophangsysteem waardoor de print lijkt te zweven langs je muur, zorgen voor een heel moderne afwerking. Combineer dit met de prachtige glans en intensieve kleuren en je krijgt een afwerking die zeker zal opvallen in elk interieur.