Huwelijk in Lodewijk Van Male - Huwelijksfotograaf Brugge

Het huwelijk van Lies en Joris was verdeeld over twee dagen. Covid heeft hun trouw planning enkele malen in de weg gelegen maar uiteindelijk hebben ze de knoop doorgehakt en beslist om hun huwelijk en feest te spreiden over twee dagen. Wat een goeie beslissing was dat! Twee dagen vieren, twee keer een eerste blink en twee keer gewoon lekker hun liefde voor elkaar vieren. En die was er zeker en vast. Als huwelijksfotograaf was het alvast geen grote uitdaging om mooie romantische foto’s te krijgen van dit mooie koppel.

Wat een leuke locatie was hun eerste blik (voor de tweede keer :-) )! Het bos leverde prachtige foto’s van de eerste blik en als trouwfotograaf kan ik een aparte locatie voor een eerste blik zeker en vast aanbevelen. Aan eigen huis is uiteraard altijd goed en niets mis mee, maar wanneer we op locatie gaan, geeft het toch iets extra aan de foto’s, maar ook aan de ervaring van het trouwkoppel.

Daarna was het tijd voor een prachtige ceremonie, diner en feest. Een onvergetelijke dag voor het prachtig bruidspaar, maar ook voor mij als fotograaf. Dankje dat ik erbij mocht zijn en alvast een dikke proficiat voor jullie beide.

Vorige
Vorige

Huwelijk in domein Rotsaert - Huwelijksfotograaf Wortegem