Huwelijk in Diksmuide - Diksmuide Huwelijksfotograaf

Als huwelijksfotograaf had ik het voorrecht om getuige te zijn van het prachtige huwelijk van Caroline en Dailly. De dag begon in Diksmuide met een stralend zonnetje en een stralende bruid. Na de burgerlijke dienst zijn we direct naar de prachtige feestlocatie Leon Events gegaan, waar de rest van de dag is doorgegaan.

Enkel voor de fotoshoot van het bruidskoppel zijn we even een paar andere locaties gaan opzoeken. Hoewel we heel de dag prachtig, warm weer hadden, moet het net lukken dat we net op dit moment een paar serieuze regenbuien hebben gekregen. Caroline en Dailly hebben het niet aan hun hart laten komen en gewoon genoten van het moment. Uiteindelijk heeft de regen gezorgd voor enkele erg mooie, romantische huwelijksfoto’s.

Als fotograaf had ik het genoegen om de spontane en intieme momenten vast te leggen, van de liefdevolle blikken tot de vreugdevolle tranen. Het feest dat volgde was een viering van liefde en eenheid, met lachende gasten en een bruisende dansvloer. Caroline en Dailly straalden gedurende de hele dag, en het was een eer om hun geluk vast te leggen in beelden die hopelijk een leven lang meegaan.

Vorige
Vorige

Huwelijk in Zonnebeke

Volgende
Volgende

Huwelijk in Waregem